10 Answers you wish you had

In: Life, Humor & Moments

7 Feb 2012
  1. In which battle did napoleon die ? -
    Answer: his last battle
  2. Where was the declaration of independent signed -
    Answer: at the bottom
  3. River Ravi flows in which State-
    Answer: liquid
  4. What is the main reason for divorce -
    Answer: marriage
  5. What is the main reason for failure -
    Answer: exams
  6. What can you  never eat for breakfast -
    Answer: lunch and dinner
  7. What looks like half an apple-
    Answer: the other half
  8. If you throw a red stone into the blue sea, what will it become-
    Answer: wet
  9. How can a man go eight days without sleep -
    Answer: he sleeps at night
  10. How can you lift an elephant with one hand:-
    Answer: you will never find an elephant with one hand

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Comment Form

Sam Gichuru

Works at the Nailab and a bunch of other startups, loves new ideas...

Photostream

  • Risper: Woooooord! Retweeting and sending bloody images of terrorism victims is just inhumane. We dishonor t [...]
  • Rehema: Hi Sam, Can I just say I absolutely love Tech Tuesdays! and thanks to you I am a bit more informed [...]
  • Arnet wanjiru njuguna: How often do this weekends occure? I would lyk to attend one with my friends. How do u broadcast it [...]
  • Philip Koitelel: This is great Sam! The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams. Ideas Af [...]
  • Joseph Ngugi: I always listen to you at Hope fm on tech-tuesday and i have learnt alot from you. Your passion,gift [...]